SOBRE MI

Soc la Laura Varela. La tardor del 78 vaig néixer a Santa Coloma de Gramenet i ja fa uns quants anys que vaig marxar de la ciutat per establir-me i crear una família al poble de Vilassar de Dalt. Quan era joveneta vaig descobrir el món màgic de la il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona a on em vaig formar, des de llavors treballo com a freelance, gaudint d’aquesta professió.

La meva experiència és molt àmplia, il·lustracions per contes infantils, post i webs, literatura mèdica, prospectes divulgatius i creacions de vídeos formatius i projeccions per obres de teatre. També em dedico a fer il·lustracions personalitzades per elaborar regals únics i originals per a les persones que més estimes. Et garanteixo que aconseguiràs repartir somriures i bocins de felicitat.

M’agrada cuidar fins a l’últim detall de tot el procés creatiu i, recolzar el comerç de proximitat, per això les impressions en paper les faig amb la col·laboració d’en Quim, de la Impremta Varela, negoci familiar des de 1935 de Santa Coloma de Gramenet. 

Si vols fer-me un encàrrec que no trobis a la botiga o vols contactar amb mi estaré encantada d’atendre’t i escoltar la teva proposta: laura@varelalaf.com

Em pots seguir a través:

Instagram @varelalaf

Linkedin Laura Varela