REGALS PERSONALITZATS

Parella ascensor

Les il·lustracions personalitzades són regals únics i originals. Sempre és un bon moment per regalar-ne, una data especial, un aniversari,… o senzillament fer-te un autoregal. Et garanteixo que aconseguiràs repartir somriures i bocins de felicitat a les persones que més estimes.

Un regal personalitzat és molt diferent a haver d’anar a una botiga a comprar una peça d’elaboració industrial. La personalització porta implícita la dedicació i l’estima en el procés de creació, però també és una mostra que qui vol obsequiar ha pensat en la manera de ser de la persona a qui vol sorprendre.

La personalització comença amb una il·lustració que sorgeix de fotografies de la persona o les persones i continua amb un procés obert que duré a terme amb tu durant la creació, amb l’objectiu d’anar enriquint-la amb motius, hobbies o altres aspectes que consideris que poden sorprendre.

T’ofereixo dues mides per presentar la teva làmina impresa:
 
1. 23 x 23 cm
2. DIN A4 29cm x 21cm. 
 
A la galeria d’imatges pots veure alguns exemples de les il·lustracions que he fet per si et serveixen d’inspiració pel teu encàrrec. 
 

PROCÉS DE COMANDA

1- Entra a la Botiga

2- Indica el nombre de personatges que vols que hi apareguin.

3- Escull la mida de la làmina impresa (23x23cm o Din A4).

4- Escull el nombre d’impressions.

5- Escull la recepció de la il·lustració: Per correu certificat (4,80€ despeses enviament) o recollida a Vilassar de Dalt (sense cost).

6- Acaba de completar la comanda i el pagament corresponent.

7- Envia’m un mail a laura@varelalaf.com amb 2 fotografies de la persona/es, mascota/es que han de ser objecte d’il·lustració. Amb el compromís que, un cop hagi fet la feina, aquestes fotografies les esborraré i, dóna per fet, que mai en faré un ús fraudulent. Indica’m si vols, alguna referència pel fons de la il·lustració que creguis que pot ajudar-me a realitzar-la.

8- En breu em posaré en contacte amb tu per mostrar-te l’evolució de la teva il·lustració i així podrem ultimar els detalls conjuntament.

9- Un cop finalitzada la il·lustració, només quedarà enviar-te-la en el format que hagis escollit.

10- El termini d’entrega serà d’uns 10-15 dies des que hagis completat la comanda. Segons el nombre de comandes el termini podria ser un altre, en aquest cas contactaria amb tu.